banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Çiğ Köfte ve İsot Yarışması Müracaatları Tamamlandı
Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nce 10 Nisan 2012 tarihinde saat 11.30'da Geleneksel Mutfak Müzesinde düzenlenecek yarışmada, en kaliteli isot ve tadı en güzel çiğköfteyi müracaat eden 64 kişi arasında belirleyecek.   
Son başvuruları 9 Nisan 2012 tarihi mesai bitimine kadar alan Şanlıurfa Belediyesi, çiğ köfte yarışması için 25 kişinin, isot yarışması için de 39 kişinin müracaat ettiğini duyurdu. Dereceye girenlere çeşitli ödüllerin verileceği bildirilirken, önceki yıllarda yarışmaya katılarak derece yapanların bu yıl yarışmaya müracaatları kabul edilmedi.

Şanlıurfa Belediyesinin 7 yıldır düzenlediği çiğköfte ve isot yarışmalarının bu yıl 8.'inci düzenlenecek. Yarışma ile binlerce yıllık mirasa sahip Şanlıurfa'ya özgü isot ve çiğköftenin tanıtılması amaçlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.