banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye yapılan silahlı saldırıyı üzüntüyle öğrendiklerini söyleyen Açar; "Bu olay sayın başkanın şahsından ziyade Ülkemizin ve Coğrafyamızın Birlik, Barış, Kardeşlik ve Refah olgularına yapılmış menfur bir saldırıdır" dedi.

Üzerinde yaşadığımız topraklar: Medeniyetin temellerinin atıldığı topraklar olmakla beraber, farklılıklarını zenginliklere çeviren; huzurun, barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın tarihten beri süregeldiği kadim topraklardır diyen Selim Açar: " Bu tür provakatif eylemlerin Şanlıurfa’da maya tutmayacağı bilinmelidir. Zira bu topraklarda kazanan nemrutlar değil İbrahimler olmuştur.Ülkemizde ve coğrafyamızda tek bir damla kan ve gözyaşının akmadığı, müreffeh ve aydınlık yarınlara; birlik, beraberlik ve kardeşlik şiarıyla ulaşabileceğimizi unutmamız gerektiğini hatırlatıp; Büyükşehir Beldiye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi ve Ekibine geçmiş olsun dilekerimizi iletiyor ve olayın faillerinin en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edilmesini umuyoruz" diye konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.