banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

Çiftçi'ye Saldırıya Gazetecilerden de kınama

 

 Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada:’’Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye yapılan silahlı saldırıyı kınadı. 

Başkan Celal Çiftçi yaptığı açıklamada,şöyle dedi:''Sayın Büyükşehir belediye başkanımızın Siverek ilçesinde bir dizi açılış ve gezi programından sonra kent merkezine dönerken ilçe çıkışında makam aracının bulunduğu konvoya uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Bu saldırıda herhangi bir can kaybının olmaması bizi sevindirmiştir. Düzenlenen saldırı sadece Başkanımız Nihat Çiftçi’ye değil tüm Şanlıurfa halkına yapılmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanımız'a ve ekibine yapılan bu silahlı saldırıyı nefretle kınıyorum. Büyükşehir Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine geçmiş olsun dileklerimde bulunuyorum”

Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazetecileri Dernek Başkanı (ŞİHADER) Ömer Dodanlı yaptığı yazılı açıklamada:’’Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nın konvoyunun geçiş güzergahında yapılan silahlı saldırının, Şanlıurfa halkına yapıldığını söyledi.’’

 

Başkan Dodanlı yaptığı açıklamada, özetle şunlar kaydedildi:''Sayın Büyükşehir belediye başkanımızın Siverek ilçesinde bir dizi açılış ve gezi programından sonra kent merkezine dönerken ilçe çıkışında makam aracının bulunduğu konvoya uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Bu saldırıda herhangi bir can kaybının olmaması bizi sevindirmiştir. Düzenlenen saldırı sadece Başkanımız Nihat Çiftçi’ye değil tüm Şanlıurfa halkına yapılmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanımız'a ve ekibine yapılan bu silahlı saldırıyı nefretle kınıyorum. Büyükşehir Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine geçmiş olsun dileklerimde bulunuyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.