banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

ÇİFTÇİ, MİLLİ YAS NEDENİYLE MECLİS OTURUMUNU KAPATTI

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı ilk oturumunu açan Başkan Nihat Çiftçi,  konuşmasının başında Ankara'da teröristlerce yapılan haince saldırıyı lanetleyerek, vefat eden vatandaşların yakınlarına ve ailelerine baş sağlığı diledi.

Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ulusal yas ilan edildiğini hatırlatan  Başkan Çiftçi,  terör saldırısı neticesinde vefat edenler arasında Şanlıurfalı vatandaşların aileleriyle görüştüğünü ifade ederek, " Hayatını kaybetmiş hemşerilerimiz bu gün defin işlemi gerçekleştirildi. Aileleri ile yapmış olduğumuz görüşmelerde baş sağlığı dileyerek, vefat edenlerin Şanlıurfa'nın evlatları olduğunu dolayısıyla acılarını paylaştığımızı belirttik. Yapılan saldırı aslında ülkemizin birliğine, Miletlimizin dirliğine, beraberliğine ve kardeşliğine yapılmıştır. Özellikle zaman olarak yapılanan saldırı demokrasinin bu süreçteki etkisiyle alakası mevcuttur. Çünkü siyasi partilerimiz seçim çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye'de 1 Kasım seçim çalışmaları başlamış olup halkımız nezdinde seçim propagandaları sürdürülmektedir" dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN FAKIBABAYA GEÇMİŞ OLSUN

Geçtiğimiz günlerde  trafik kazasında yaralanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'ya geçmiş olsun dileklerini ifade eden Başkan Çiftçi, " Yasta olduğumuz için Büyükşehir Belediyesi Meclisinin Ekim ayı 1. oturumunun bu duygu ve düşüncelerle açarak yine geçtiğimiz günlerde Birecik'te seçim çalışmalarının ardından Şanlıurfa'ya dönmek üzere geçirdiği trafik kazasında yaralanan Milletvekili adayımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba'ya geçmiş olsun dileyerek yas nedeniyle hiç bir karar almadan oturumu kapatıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.