banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

ÇİFTÇİ: “MERKEZDE NASILSAK KIRSALDA DA ÖYLE OLACAĞIZ”

Yapılan planlı ve eşit program çerçevesinde iş makineleri alanda çalışmalara başlıyor. Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması ile ilçe olan ve 86 ( köy) kırsal mahallenin bağlandığı Karaköprü’de, Karaköprü Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Çiftçi, Kırsal Hizmet Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. “Merkezde nasılsak Kırsalda da öyle olacağız” sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yolu, taziye ve muhtar evi ile semt sahası olmayan hiçbir kırsal mahallenin kalmayacağını belirtti. Ekiplerin yaptıkları program dahilinde Kırsal mahallelerde çalışmaların yapıldığını aktaran Başkan Çiftçi, “Ekiplerimiz yaptıkları plan ve program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak kırsal mahallelerimizde mahalle içerisinden geçen yollara malzeme serimi yapıyoruz. Bu yaptığımız işlemle kırsal mahallelerimizi tozdan ve çamurdan kurtarmış oluyoruz” dedi.



Seçim döneminde her mahalleye taziye ve muhtar evi sözü verdiklerinin altını çizen Başkan Çiftçi, “Seçim döneminde bizim vatandaşlara taahhüdümüz vardı. Her mahalleye taziye ve Muhtar evi yapmak için… Şuan da peyderpey taziye evlerimizin temellerini bir bir atıyoruz. Allahın izni ile verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. ve her mahalleye taziye ve muhtar evi yapacağız” diye konuştu.

Taşımalı eğitimin yapıldığı kırsal mahallelerdeki okullarda semt sahaları yaptıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, “Karaköprü Belediyesi olarak gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimizin spor yapmasını istiyoruz. Bu nedenle taşımalı eğitim yapıldığı okullarımızın tamamında semt sahası yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Çiftçi, kırsal mahallelerde bulunan tüm okullara kitap yardımı yaptıkları, çocukların boş zamanlarını geçirmeleri için okul bahçesine çocuk oyun gruplarını da yaptıklarını sözlerine ekledi.

İşte Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin, kırsal mahallelerde yapılan hizmetlerin anlatıldığı ve görüntülendiği programı:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.