banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

ÇİFTÇİ KADINLARIMIZA BİRÇOK İMKÂN SAĞLADIK-video

AK Parti Karaköprü kadın seçim bürosunu ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.kadir Emin Önen, AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi, AK Parti Karaköprü Belediye kadın Meclis Üyeleri AK kadınlar tarafından zılgıtlar ve alkışlarla karşılandı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, “AK KADINLARA GÜVENİYORUM”

Seçim çalışmaları kapsamında en büyük desteği kadınlardan gören ve geçtiğimiz haftalarda bayanlar için kadın seçim bürosu açarak onları önemsediğini vurgulayan Başkan Çiftçi, yaptığı konuşmada; “5 yıldır bayanlara hizmet ediyorum, sizlerden bütün talepleri her zaman yerine getirdik elimizden geleni yaptık. Bayanlara eğitim merkezleri, meslek edindirme merkezleri, halı dokuma merkezleri, modern semt pazarları yaparak bayanlar için birçok projeye hayata kazandırdık. Sizler çocuklarınız, gençleriniz, geleceğiniz Karaköprü için sandıklara sahip çıkmanız lazım çünkü sizlere AK kadınlarımıza güveniyoruz” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÖNEN, “ŞİMDİ MİLLETİN İKTİDARINI YAŞIYORUZ”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.kadir Emin Önen ise şunları söyledi; “İlk defa AK Parti iktidarı ile aslında millet iktidara gelmiştir. Şimdi milletin iktidarını yaşıyoruz. Çünkü sizlerin görüşleri gerek hükümette gerek parlamentoda gerekse yerel yönetimlerde belediyeler aracılığı ile sizlerin yani milletin değdi olur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.