banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

ÇİFTÇİ;

BAŞKAN ÇİFTÇİ; "BİZLER SORUMLU BELEDİYE OLARAK HALKIMIZA KULAK VERDİK"

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, konu ile ilgili bir açıklama yaparak şunları söyledi;

"Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı gereği yapmış olduğu spor tesisleri, kapalı otopark ve semt pazarları, mesire alanları, spor kompleksleri, gençlik merkezi ve kültür merkezi hepsi bedelsiz bir şekilde Karaköprü'lülerin ve Şanlıurfa'lıların hizmetindedir" dedi.

"HAVUZUN GİRİŞ FİYATINI İNDİRDİK"

Başkan Çiftçi; "Tabiî ki bir hizmetin sürekliliği gerekiyor bizim Aqupark sosyal tesisimiz gerek yeme ve içmesiyle gerek Aqupark anlamındaki yüzme alanı ile Karaköprü ilçemize ve Şanlıurfa'mıza hizmet veriyor.

Son zamanda özellikle şunu gördüm medyada çok acımasızca bir eleştiri var ama bu doğru değil bir hizmetin kaliteli olabilmesi için nimet ve külfet meselesidir. Yine bizler sorumlu Karaköprü Belediyemizin yetkili karar organları sorumlu bir şekilde davrandı. çünkü bu tesisi biz ihale etmek suretiyle vermiş durumdayız. Tesisi işleten üçüncü şahıs özel sektör anlamında işletiliyor. onlarla ilgili yapmış olduğumuz görüşmede biz havuzun saatini sekiz TL olarak indirdik çünkü gençliğimizin tesise gelip yüzen tüm vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yüzmesi onlara gerekli olan havuz bakımının yapılabilmesi için ve kaliteli bir ortamda güvenilir bir ortamda bu hizmeti görebilmeleri için bu gereklidir. Bizler yine halkımıza kulak verdik" dedi.

"SORUMLU BİR BELEDİYEYİZ ÇALIŞAN BİR BELEDİYEYİZ ÜRETEN BİR BELEDİYEYİZ"

Başkan Çiftçi, yaptığı konuşmasına devam ederek şunları söyledi; "Bizler sorumlu bir belediyeyiz çalışan bir belediyeyiz üreten bir belediyeyiz kadromuz 24 saat kendini İlçenin gelişmesine vermiş biz icraatçı bir belediyeyiz hiçbir suretle lafa bakmıyoruz. Bizim için milletin rahat etmesi hizmetlerden faydalanması temel sebeptir. Bakın net bir şekilde saydım yaklaşık 10 adet tesisimiz bedelsiz bir şekilde Karaköprü'nün ve Şanlıurfa'nın hizmetindedir. ama hijyenik olarak bakımı gerektiren sürdürülebilirliği gerektiren güvenli ortamı sağlayabilmemiz açısından bizim Aqupark'ın muhakkak suretle bedellendirmemiz gerekiyor ki dediğim gibi ihale yapılmıştır ihale suretiyle verilen bir işletme olduğu için orada müthiş bir beğenide var müthiş bir rağbette var biz bunları da göz önünde bulundurarak yine vatandaşlarımızın sesine kulak vererek ama nihai olarak saati sekiz TL'den ikinci saati toplam on beş TL olarak tesisten iki saatliğini 15 TL'yi ödemek durumundadır. ben bunları Kamuoyuna saygıyla bildiriyorum. Karaköprü Belediyesi sorumlu bir belediyecilik anlayışına sahiptir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.