banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

CHP’li Oran Cumhuriyet gazetesine sahip çıktı

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran Şanlıurfa’da düzenlendiği basın toplantısında, Paris’te 7 Ocak’ta Charlie Hebdo dergisine yönelik gerçekleşen silahlı eylemi insanlık dışı gördüğünü söyleyerek, aynı derginin Peygamberimize hakaret amaçlı yayınladığı karikatürü basan Cumhuriyet gazetesine ise sahip çıktı.

Umut Oran’ın düzenlediği basın toplantısında, Paris’te gerçekleşen silahlı eylemi insanlık dışı olduğunu belirtirken peygamberimize hakaret amaçlı yayınlanan karikatüre değinmemesi ise dikkat çekti.

Peygamberimize hakaret içerikli karikatürleri Türkçe olarak yayınlayan Cumhuriyet Gazetesine sahip çıkan Oran, “İşte dün Cumhuriyet gazetesine gece yarısı  yapılan polis baskını ortada. AKP gerçek yüzünü bir kez daha sergilemiştir. Paris’e giderek teröre karşıyım yaşasın insan hakları diyen Davutoğlu, Cumhuriyet’e yönelik polis baskınına, sansüre susmuş, dut yemiş bülbüle dönmüştür.” dedi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.