banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

CHP’DEN İSTİFA EDEREK AK PARTİYE GEÇTİ-video


Karaköprü ilçesine bağlı olan bütün mahalleleri (köyleri) gezen ve her gittiği yerde büyük destek gören AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, birçok aileyi ve birçok kişiyi kitleler halinde AK Parti saflarına çekerek seçime milletin desteğini ve gücünü alarak gidiyor.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, HİZMETİ KENDİ TABANINA OTURTAN BİR PARTİYE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKMAMIZ

Tümlen mahallesine davet edilen Başkan Çiftçi, “Bir yerin gelişebilmesi için huzur lazım barış lazım birlik beraberlik lazım amacımız toplumun her kesimini geliştirebilmek bir ayrıma tabii tutulmadan gençlerimizi, kadınlarımızı hepsini güzel bir şekilde geliştirmek gerekiyor. AK Parti hükümeti de her zaman gelişmenin, kalkınmamın adresidir. Hatırlayacaksınız Şanlıurfa-Bozova, Bozova-Adıyaman yolu içler acısıydı trafik kazaları meydana geliyordu. AK Parti hükümeti bu yolları tarihe gömerek duble yollar açarak gelişme ve kalkınmayı gerçekleştirdi” dedi.

Başkan Çiftçi, sözlerine devam ederek şunları dile getirdi; “Hizmeti kendi tabanına oturtan bir partiye hep birlikte sahip çıkmamız lazım bu değerler ışığında siyaset yapmaya inanacak ve gerçekten kardeşçe bizim aramıza gelmesinden gurur duyduğumuz, onur duyduğumuz, kuvvet kazandığımız Mustafa Rızvanoğlu abimiz CHP’deki meclis üyeliğinden istifa ederek AK Parti saflarına geçiş yapmıştır kendisine teşekkür ediyorum”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.