banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

CHP, İNTERNET MEDYASINI YOK SAYDI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlunun bu akşam düzenleyeceği açılım yemeğine, yazılı ve görsel medyanın temsilcileri çağrılırken internet medyası çağrılmadı. CHPnin bu tavrı büyük tepki çekti.

CHPnin bu geceki medya açılımı yemeğinde internet medyası unutulurken Akit Gazetesi davet edilmedi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 20:00de İstanbul Radisson Otelde gazete ve televizyonların genel yayın yönetmenleriyle bir araya gelecek. Ancak CHPnin toplantısına internet medyası davet edilmedi!

İşin ilginç yanı, kendisi adına bir Twiter hesabı açan, internetin ve sosyal medyaların öneminden söz eden CHP Genel Başkanının internet medyasından hiç kimseyi bugünkü toplantıya davet etmemiş olması.

BAŞBAKAN KOTA KOYMUŞTU KILIÇDAROĞLU YOK SAYDI!

Toplantıya hiç bir internet sitesinin çağrılmaması ise internet medyacılarını şoke etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın 25 Eylül 2010 Cumartesi sabahı İstanbulda, bütün gazete ve televizyonların temsilcileri ile düzenleyeceği toplantıya internet medyasından sadece üç kuruluşu davet etmesini protesto eden internet medyası yok sayılması karşısında şaşkın.

İMDYE TELEFON YAĞIYOR
Yemeğe davet edilmemelerine içerleyen internet medyası çalışanları İnternet Medyası Derneğini (İMD)yi telefon yağmuruna tutarak, Kılıçdaroğluna yönelik tavır belirlemesini istiyorlar. İMD yetkilerinin konuyla ilgil ibir basın açıklaması yapması bekleniyor...

CHP İNTERNET MEDYASINI NEDEN ÇAĞIRMADI?

İnternet Medyasının toplantıya özellikle mi çağırmadığı, yoksa basın danışmanı Baki Özilhanın unutkanlığının mı yol açtığı konusunda partiden bilgi alınamadı.
Şimdi kulislerde şu sorunun yanıtı konuşuluyor: CHP yönetimi İnternet medyasının etkisi ve gücünün farkında mı değil, yoksa  milyonlarca okuyucu için günümüzün en önemli haber kaynağının internet siteleri olduğu gerçeğini gözardı mı ediyor?

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.