banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

‘Charlie Hebdo Ebu Leheb gibi elin dilin kurusun’


Peygamber Sevdalıları Platformu Akçakale Koordinatörlüğü, Hz Muhammed (SAV) karikatürü yayımlayan Charlie Hebdo dergisini,  düzenledikleri basın açıklamasıyla kınadı.

Akçakale İlçe Tarım Müdürlüğü bahçesindeki program, Merkez Sanayi Camii İmamı Murat Geçvan’ın  Kur’an tilavetiyle başladı. birçok STK’nın destek verdiği basın açıklamasını Yar Der üyesi Hasan Tok tarafından okundu.

İslam’a hakaretin özgürlük diye nitelendirilemeyeceği belirtilen açıklamada, “Sözde mizah dergisi Charlie Hebdo, peygamberimizi kategorize eden bir baskı yayımlamıştır. İslam’a ve peygambere saldıran bu derginin arkasında büyük şeytan Amerika ve İsrail olmuştur. Bu yapılan hakaret biz Müslümanlara yapılmıştır.” denildi.

“Charlie Hebdo Ebu Leheb gibi  elin dilin kurusun” ifadelerine yer verilen açıklamada, mukaddesata yapılan saldırıların özgürlük kisvesi olduğunu söyleyerek sözde basın özgürlüğü adı altında İslam’a ve kutsallara küfretmeyi ibadet zanneden batıya da sert tepki gösterildi.

Sık sık tekbirlerle kesilen basın açıklamasının sonunda, “Ey Fransa! Yanı başımızda olan Suriye ve Irak’ta halen yapmakta olduklarınızı biliyoruz. Katlettiğiniz insanların haddi hesabı yok ve elbet bu zulüm başınıza geçirilecek.  Yerli işbirlikçilerin Türkiye ayağına sesleniyoruz, Ey Cumhuriyet gazetesi! Senin de kardeşin Charlie gibi yapman bize zarar vermez, bilakis imanımızı arttırır. Biz Akçakale’den peygamberler şehri Urfa’dan  haykırıyoruz. Aklını başına al’ ifadelerine yer verildi. (İbrahim Yılmaz-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.