banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Cezaevi yangınında ölen oğlunun taziyesine Jandarma nezaretinde geldi
Viranşehir ilçesinde çiftçilikle uğraşan gerçek, birkaç ay önce Ceylanpınar’daki bir petrol istasyonundan gasp olayına karıştığı iddiasıyla tutuklandı.



Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulan gerçek'in Babası Şahin Gerçek’te "ruhsatsız silah bulundurmak" suçundan hakkında açılan davadan hüküm giyince, Viranşehir Cezaevi'ne konuldu.



Şanlıurfa Cezaevi'ndeki bir koğuşta, hafta sonu çıkan yangında hayatını kaybeden Mehmet Emin Gerçek'in cenazesi, Gaziantep’teki otopsinin ardından ailesine teslim edildi.



Oğlunun otopsi işleminin tamamlanmasının ardından cenaze töreni ve taziyeye katılması amacıyla baba şahin gerçek için de Cumhuriyet Savcılığı'ndan izin istendi.



Yazışmaların tamamlanmasının ardından baba şahin'e, köyde yapılan taziye için 3 gün izin verildi. Oğlunun cenazesini, jandarma nezaretinde Viranşehir'deki Asri Mezarlık'ta toprağa veren gerçek, köyde yapılan taziyeye de özel izinle geldi



Askerlerin nezaretinde cezaevinden taziyeye giden ve taziyeleri kabul eden baba gerçek akşam saatinde cezaevine geri dönüyor
Kaynak: Kanalurfa




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.