banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Ceylanpınar’da ‘’Yılın En’leri’’ne ödül verildi



Ceylanpınar Gazeteciler Derneği tarafından ilk kez düzenlenen ödül törenine iş, siyaset, bürokrasi ve basın mensuplarından çok sayıda davetli katıldı. Ödül töreninde Ceylanpınar ve Şanlıurfa’da görev yapan başarılı gazeteciler ile bürokrat, iş adamı, eğitimci, sivil toplum örgütü, öğrenci, doktor, sporcu ve kurum yöneticilerine ödül verildi.

Cumhuriyet Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, İlçe Müftüsü Usame Anlağan, Ceylanpınar TİGEM Müdür Yardımcısı Hamdi Yücel, Hür Dava Partisi İlçe Başkanı Adnan Sağlam, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Turan, Devlet Hastanesi Müdürü Halise Cengiz, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Bir ilke imza attık

Törende açılış konuşmasını yapan Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Aydın, Ceylanpınar tarihinde ilk kez gazetecilerin böylesine kapsamlı bir ödül töreni düzenlediğini belirterek, "Ceylanpınar Gazeteciler Derneği olarak ilk kez düzenlenen ödül töreninde hatalarımız olabilir, bu hatalarımızı geleceğe taşımak istemiyoruz. Burada amacımız bürokrat, iş adamı, eğitimci, sağlıkçı, sivil toplum kuruluşları ve gazeteci meslektaşlarımızı gelecek yıllara adapte etmektir.” dedi.

En’ler ayakta alkışlandı

Ceylanpınar Gazeteciler Derneği tarafından Yılın En Başarılı Siyaset Adamı, yılın En Başarılı Belediye Başkanı, yılın girişimci iş adamı, en başarılı gazetecisi, en fedakâr annesi, en başarılı eğitimcisi, en başarılı Sivil Toplum Örgütü, Yılın En Başarılı Öğrencisi, En Başarılı Sanatçısı, Yılın En Başarılı Doktoru, Yılın En Başarılı Kurum Müdürü, Yılın En Başarılı Spor Kulübü Ödülü, Onur Ödülü ve Unutulmayanlar Ödülü ile toplam 14 dalda 18 ödül verildi.

Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu tarafından bu yıl ilki düzenlenen ‘Yılın En’leri’ ödül gecesi, müzik dinletisi ile sona erdi.  (Mustafa Kaynak - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.