banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Ceylanpınar'da siyonist mallarına boykot

Ceylanpınar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ENSAR-DER), siyonist İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırı ve katliamları protesto etmek amacıyla boykot kampanyasına destek vererek şehrin çeşitli noktalarına afiş astırdı. 

Boykot eyleminin önemine dikkat çeken Ensar Der Başkanı M. Salih Başkurt, “Bunu herkes, bütün İslam alemi yapmış olsa belki İsrail’in biraz aldığı destek azalır. Maddi gücü de biraz düşer. Çünkü Siyonistler için en büyük destek maddiyattır. Maddiyat olmadıktan sonra bunlar illa bir gün düşecek. Ceylanpınar halkının bunda duyarlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah kimse İsrail menşeli ürünlerini almaz. En azından kendi yerli malımız varken kalkıp yabancı yatırımlara para ve destek vermemiz gerekir. Bir de bu desteğin İsrail’e silah olarak gittiğini herkes biliyor.”diyerek kampanyaları için destek istedi. (Mustafa Kaynak -İLKHA )

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.