banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Ceylanpınar'da Mardinliler derneği açıldı

Ceylanpınar ilçesinde bir araya gelen bir grup Mardinli Cebrail Öz önderliğinde Öz Mardinliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin kurdu.

Amaçlarının hiçbir siyasal fikir gözetmeden Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Mardinlilere ve tüm Ceylanpınar halkına başta kültürel destek ve imkanlar el verdikçe yardıma muhtaç insanlara yardım etmek olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Cebrail Öz, “Ceylanpınar ilçesinde Mardin halkını temsil edecek bir dernek olmadığını görünce doğup büyüdüğümüz ilçede Mardin halkını temsil edecek bir dernek açmaya karar verdik. Hiçbir siyasi gücün etkisinde kalmadan Mardin halkına yardım etmek birinci öncelikli arzumuzdur. Buna ilişkin çalışmalarımız bir süre sonra başlayacaktır.” dedi.

Derneklerinin Ceylanpınar halkına hayırlı olmasını dileyen Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Daş da, “Biz Ceylanpınar’da yaşayan Mardinliler olarak dernekleştiğimiz için çok mutluyuz. Bu amaçla derneğimizin birinci amacı ilçemizde bulunan Mardin halkı ile dernek sayesinde en iyi şekilde iletişim kurmaktır. İletişim çalışmalarımız neticesinde Mardin yöresini daha iyi bir şekilde tanıtma fırsatı bulabileceğiz. Bu konuda Ceylanpınar ilçesinde yaşayan tüm Mardinlilerin derneklerine sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.” diye konuştu.   (Mustafa Kaynak - İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.