banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Ceylanpınar’da iğrenç olay

Olay Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde meydana geldi. L.Y.’nin (15) jandarmaya yazdığı mektupla öz babası M.Y. ile onun 3 arkadaşının, kendisinin de aralarında  bulunduğu yaşları 13 ile 17 arasındaki 3 kıza cinsel istismarda bulunduğunu itiraf etti. Kızın kendilerine yazdığı mektup üzerine harekete geçen ve soruşturmayı derinleştiren güvenlik güçleri kızın babası M.Y ve beraberindeki 4 kişi gözaltına aldı.

KIZLARI PARA KARŞILIĞINDA SATTILAR
Mevlana Mahallesi’nde oturan L.Y.’nin jandarmaya mektup yazıp, öz babası M.Y.’nin,  kendisiyle  birlikte yaşları 13 ile 17 arasında değişen 3 kızı para karşılığında başkalarına pazarladığını anlattı. Mektup üzerine harekete geçen jandarma, L.Y. ile isimleri öğrenilemeyen 2 kızı, Şanlıurfa Çocuk İzleme Merkezi’ne (ÇİM) sevk etti. Burada ifadeleri alınan kızlardan L.Y.’nin, babası M.Y. tarafından tacize uğradığı ve kızını para karşılığında pazarladığı ortaya çıktı. Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri L.Y.’nin babası M.Y. ile kızlara istismarda bulundukları iddia edilen C.H., M.B. ve A.B.’yi gözaltına aldı.

Jandarma da ifadesi alınan ve suçları ortaya çıkan şahıslar gece nöbetçi hakim karşısına çıktı. Hakim ise baba M.Y ve diğer 3 şahsın tutuklanmasını istedi. 4 kişi ise tutuklanarak Hilvan Cezaevi’ne gönderildi.(Ruha Haber Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Deniz 6 yıl önce

Allahın dan korksaydı öz kızına yapmazdı bu iğrençleri

Avatar
Deniz 6 yıl önce

Allahın dan korksaydı öz kızına yapmazdı bu iğrençleri

Avatar
Deniz 6 yıl önce

Allahın dan korksaydı öz kızına yapmazdı bu iğrençleri adam