banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Ceylanpınar'da camiler donanımlı ekipler tarafından temizleniyor

Ceylanpınar Müftülüğünün müracaatı üzerine, Ceylanpınar Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçe merkez ve köylerindeki bütün camilerin halıları donanımlı ekiplerce hijyenik bir şekilde temizledi.

Vatandaşları namaz kılmaya geldikleri camileri temiz ve hijyenik bir ortamda namaz kılmaları için Ceylanpınar Belediyesi tarafından tüm camileri temizlemeye başladı.

Ekipler temizliğe Ulu Cami Mahallesinde bulunan Ulu Cami’de başlayan ekipler, camiye namaz kılmaya gelen vatandaşlar temizlik açısından böyle bir çalışmayı gördüklerinde çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Ceylanpınar Belediye Başkan Vekili Şehmuz Bayır ve Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran camilerin temizliğini yerinde incelediler. Ceylanpınar Belediye Başkan Vekili Şehmuz Bayır bu çalışmaları Ceylanpınar’ın tüm camileri temizleyip ve köylerinde devam edeceklerini ifade etti.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Adnan Daşkıran  konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yaklaşık bir aydan beri ilçe müftülüğünün belediyemize camilerin temizliği için başvuru yapmışlardı. Bunun üzerine Belediye Başkanımız  Menderes Atilla  İl merkezinde ve ilk defa temizlik adına tam donanımlı bir ekiple ilçemizde ilk olarak temizlik ekibiyle camilerimiz temizliği için Haliliye Belediyesine teşekkür ederim”  dedi.

Ulu Cami’de 32 senedir hizmet verdiğini belirten, Muhammed Salih Albayrak ise, “Tam 32 senedir Ulu Cami’de hizmet veriyorum emeği gecen ilçe Müftümüz, belediye başkanı ve ekiplere ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz” şeklinde konuştu.  (Mustafa Kaynak – İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.