banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Ceylanpınar'da 4 bin fidan dikildi

 Ceylanpınar Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Bir Fidan da Sen Dik’ kampanyası halk tarafında ilgiyle karşılandı. Okulların bahçelerine ve halka ücretsiz dağıtılan fidanlar şehrin çeşitli yerlerine dikildi. 


Halkın yoğun ilgi gösterdiği kampanya başta Ceylanpınar Fen Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve diğer okullarda fidan dikimi yapıldı.

“Bir Fidan  da Sen Dik” kampanyası başlatan Ceylanpınar Belediyesi Başkanı Menderes Atilla, “Tüm okullarımıza fidan dağıtımı yapılarak dikimlerini Belediye olarak gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza da fidan dağıtarak onların da yeşil bir Ceylanpınar için katkı vermelerini sağladık” dedi.

 

Başkan Atilla, “Belediye olarak ilçemizde ağaç ve fidan sayısını arttırmak için göreve geldikleri günden bu yana çalışmalarının sürekli olarak devam ettiğini, belediyenin çalışmaları yanında “Bir fidanda sen dik”  kampanyası ile halka ücretsiz olarak fidan dağıtarak ilçemizi halkımızla birlikte daha yeşil ve yaşanılan bir yapıya kavuşturmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.  (Mustafa Kaynak – İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.