banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Ceylanpınar'a gelen öğretmenler güllerle karşılandı

Ceylanpınar’a atanan 350 öğretmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç ve şube müdürleri tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde güllerle karşılandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, öğretmenlere hayırlı olsun temennisinde bulundu.

‘Gelmeden önce tedirgindim’

Ceylanpınar’a yeni atanan Kimya Öğretmeni Ahmet Demir, atama sonucunu alınca önce biraz endişelendiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Malum, doğu’da yaşanan olaylar ister istemez insanın endişesini arttırıyor. Ancak daha Ceylanpınar’a varmadan otobüste Ceylanpınarlıların sıcak yaklaşımı bütün endişelerimi giderdi. İlçeye önyargıyla gelmiştim ama Ceylanpınar’a yeni gelmiş olmama rağmen ilk intibam olumlu oldu.” dedi.

“Eğitim Bir Sen’de öğretmenleri çikolata ve su ile karşıladı”

Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde stant açan Ceylanpınar Eğitim Bir Sen İlçe Başkanlığı da yeni gelen öğretmenleri çikolata ve suyla karşıladı.

Eğitim Bir Sen Basın ve Yayın sorumlusu Yusuf Durmaz, açmış oldukları stantta yeni gelen öğretmenlere yardımcı olduklarını söyleyerek, “Gelen öğretmenler ilçeye yabancı oldukları için önce kayıtlarında, daha sonra da barınma ve diğer ihtiyaçları konusunda kendilerine yardımcı oluyoruz.” dedi.

Durmaz, “Ceylanpınar’ımıza gelen bütün öğretmenlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Bahçesinde kayıtlarını yapan öğretmenler daha sonra görev yapacakları okullarına gittiler. (Mustafa Kaynak –İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.