banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Şanlıurfa TİGEM'de yakılmış erkek cesedi bulundu

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde TİGEM arazilerinde yakılmış halde bir erkek cesedi bulundu.


Ceylanpınar Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü (TİGEM) arazilerinde devriye gezen özel güvenlik ekipleri yakılmış halde bir erkek cesedi buldu.

Edinilen bilgilere göre, Ceylanpınar Tarım İşletmesi’ne bağlı Gökçayır İşletmesi’nde devriye gezen özel güvenlik ekipleri yakılmış bir erkek cesedi buldu. Ekipler olayı jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, ceset ve çevrede incelemelerde bulundu. Jandarma ekipleri, cesedin genç bir erkeğe ait olduğunu, belden yukarısının tamamen yakıldığını ve 25 gün önce boş bir araziye bırakıldığını belirledi.

Henüz kimliği belirlenemeyen ceset Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’na kaldırılarak, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mustafa Kaynak - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.