banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Ceylanpınar Müftüsü muhtarlarla bir araya geldi

 

Ceylanpınar Müftüsü Üsame Anlağan, Zahiriye Camisi konferans salonunda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda, camilerin daha kullanışlı hale getirilmesi ve israfın önlenmesi konularında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda bir konuşma yapan Müftüsü Üsame Anlağan, devletin ısı ve aydınlatma giderlerini karşılamadığını belirterek, elektrik ve su israfını önlemek için cami cemaatinin duyarlı olması gerektiğini ifade etti.
İlçede yaptığı faaliyetlerle ilgili muhtarlara kısaca bilgi veren Anlağan, Köylerde Kur’an Kurslarının açıldığını ve Hz Ebubekir Camii ile Ulu Caminin yeniden yapılması için çalışma başlattıklarını söyledi.
İlçede erkeklere yönelik Kur’an kursunun olmadığını ifade eden Anlağan, “İlçemizde kız Kur’an Kursu var ancak erkeklere yönelik Kur’an Kursu ve hafızlık kursları yok. Bunların açılması için özel gayret edelim.” dedi.
Saraççeşme’de Kutlu Doğum ziyafeti
Kutlu Doğum çalışmalarıyla ilgili de muhtarlarla görüş alış verişinde bulunan Anlagan, ilçede ve Saraççeşme köyünde Hz Muhammed’in (sav) veladet yıl dönümü münasebetiyle bir etkinlik yapılması kararı alındığı belirtti. (Mustafa Kaynak – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.