banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Ceylanpınar'da pedallar Afrin için çevrildi

Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bünyesinde faaliyet gösteren Bisiklet Takımı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınırdaki terör unsurlarını temizlemek için Suriye’nin Afrin Bölgesi’ne düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla pedal çevirdiler. İlçe sınırları içinde bulunan TİGEM Ceylan Kapı’dan start alan onlarca bisikletçi ellerindeki Türk bayraklarıyla 30 kilometre uzunluğunda ilçe turu yaptılar. İlçe turu sırasında Türk bayraklı bisikletçileri gören vatandaşlar ise korna ve alkışlarla Afrin Turu’na destek verdiler.

AFRİN TURU’NA STK’LARDAN DESTEK

Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bünyesinde faaliyet gösteren Bisiklet Takımı’nın düzenlediği Afrin Turu’na STK’lardan da destek geldi. Başta Ceylanpınar Emekliler Derneği olmak üzere Afrin Turu’na ilçedeki birçok sivil toplum kuruluşu da destek verdi. STK’lar yaptıkları ortak açıklamada, millet adına yapılan hizmetler ve sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olacaklarını ifade ettiler.

“BUGÜN ASKERİMİZE DESTEK OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ, YERİ GELİNCE BİZ DE YANLARINA GİTMEYE HAZIRIZ”

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek olmak amacıyla ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Atilla, “Bugün burada kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin Bölgesi’ne yönelik düzenlemiş olduğu Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla buradayız. Kahraman Mehmetçik orada eli kanlı terör örgütleri ile mücadele ederken, biz de Ceylanpınar Belediyesi olarak burada Afrin Turu ile kendilerine moral ve destek olmak maksadıyla bir etkinlik yapmak istedik. Bugün askerimize destek olduğumuzu göstermek için elimizden geleni yapıyoruz, yeri gelince biz de yanlarına gitmeye hazırız. Afrin’deki kahraman askerlerimize destek için, ‘her pedal Afrin’e bir selam olsun’ etkinliğini düzenledik. Afrin’deki kahraman askerlerimize desteklerimizi iletmek istiyoruz” dedi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.