banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ceylanpınar Belediyesinden Zabıta Hizmet Noktası uygulaması



Ceylanpınar, Viranşehir yol istikametinde bulunun kepez mevkii TOKİ yanı, üç yol noktasında kurulan Zabıta Hizmet Noktasının, şehir içi otobüslerini takip amaçlı ve ilçe girişinde gelişen mahallelere  hizmet vermek amaçlı olduğu öğrenildi.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Zabıta Hizmet Noktasının İlçe girişinde gelişen Mahallelere hizmet vermek için kurulduğunu  belirterek, "Bu uygulamayla Zabıtanın halkın arasına girmesini amaçladık. Herhangi bir duruma mahal vermemek için Ceylanpınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü iki ekibe böldük. Bir ekibimiz şehir merkezinde bir diğer ekibimiz ise şehir merkezine üç kilometre uzaklıkta bulunan TOKİ Mahallesi üç yol mevkiinde yeni kurduğumuz Zabıta Hizmet Noktası oldu.   Buradaki vatandaşlarımız her türlü öneri ve şikayetlerini için TOKİ Mahallesi üç yol mevkiinde, yeni kurduğumuz Zabıta Hizmet Noktasına gelerek bildirebilirler." dedi.

Ceylanpınar Belediyesinin başlattığı Zabıta Hizmet Noktası uygulamasının çok yerinde bir çalışma olduğunu dile getiren vatandaşlar, bu uygulama sayesinde Zabıtanın şehir dışı Mahallelerinde de vatandaşın hakkının korunacağını söylediler.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.