banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sac Kavurması PKK imam Halil Şeffaf Abdullah Gül Müslüm Gürses yoğun bakımda

Çevre yolları, caddeler rengarenk!

Yaklaşık bir aydır devam eden aydınlatma çalışmaları aralıksız sürüyor. Balıklıgöl ve Bahçelievler ile başlayan aydınlatma çalışması şehrin dört bir yanına yayıldı.
Kentin birer aksesuarı olan ışıklandırmalar Şanlıurfa’nın ışıl ışıl olmasını sağladı. Öğretmenevi’nin bulunduğu caddenin sonuna kadar ışıklandırılması, Esentepe Mahallesi’nin ve Mehmet Akif İnan Hastanesi etrafında bulunan yolların, güzergâhların ışıklandırılması kente ayrı bir hava kattı.
Abide Kavşağından Mardin yolu güzergâhın ve bu güzergâhta bulunan Yeşildirek Köprülü Kavşağın yanı sıra Mardin Yolu üzerinden Otogara doğru giden çevre yolunun da farklı geometrik şekillerdeki ışıklandırmalarla donatılması Şanlıurfa’nın gündüzü kadar gecesinin renkli görülmesine neden oldu.
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, aydınlatma çalışmalarının şuan Yunus Emre Caddesinde devam ettiğini hatırlatarak, daha sonra Akabe yolunda çalışmalarıma başlayacaklarını söyledi. Parklardaki ışıklandırmaların yanı sıra şehrin kavşaklarının ve kavşaklarda bulunan kenti sembolize eden nesnelerin de ışıklandırılacağını belirten Fakıbaba, “Çok güzel çok farklı bir Urfa ortaya çıkıyor. Hemşerilerimiz hizmetlerin en iyisine layıklar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.