banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Cevheri, Fakıbaba’yı ağır bir dille eleştirdi



YENİ BAŞKANA ÖNERİLER
Güneydoğu TV'de canlı olarak yayınlanan Gündem Özel programına konuk olan Eski Milletvekili Sabahattin Cevheri, yaklaşan yerel seçim öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisinin aday olmadığını söyleyen Cevheri, Belediye Başkanı olacak kişinin Fırat'ın suyunu kullanmasını ve Şanlıurfa'yı ileri götürecek projeler yapmasını istedi.

SADECE GÜLER YÜZ
2 dönemdir Belediye Başkan koltuğunda oturan Fakıbaba'yı ağır bir dille eleştiren Cevheri, “Çiçek, kaldırım, güler yüz ve sabah namazı başka da bir şey yok. 10 yıl oldu artık heyecanını kaybetmiştir. Artık Fakıbaba 95'inci dakikayı oynuyor. Yeni bir heyecan lazım. Fakıbaba, hizmet edemez artık Şanlıurfa'ya, hep tribünlere oynuyor. Fakıbaba'daki güler yüz bende olsa idi hepinizi kendime bağlardım ”dedi.

BENİ RANTÇI OLARAK GÖSTERDİLER
Cevheri şunları söyledi: “Milletvekili olduğum dönemde hep kendisi ile projeler hakkında konuşuyordum. Ama hiçbir zaman beni dinlemiyordu. Beni rantçı olarak gösterdiler. Eğer benim rant gibi bir niyetim olsaydı, neden Şanlıurfa'da işimi haledeyim ki, gidip Ankara'da hallederdim.”

Şanlıurfa Olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.