banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Cephanelik gibi araba

Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince 27/11/2012 ve 02/12/2012 tarihlerinde yapılan çalışmalarda; “27.11.2012 tarihinde Viranşehir ilçesi genelinde yapılan yol uygulama ve arama faaliyetleri kapsamında şüpheli A.Ç. isimli şahıs üzerinde ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait iki adat şarjör ve 9 mm çapında 26 adet dolu fişek ele geçirilmiş, konu ile ilgili A.Ç. isimli şahıs hakkında adli işlemler başlatılmıştır.

 

02.12.2012 tarihinde Viranşehir ilçesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 45 xx 377 plaka sayılı araçta yapılan aramada bir adet kaleşnikof marka silah bir adet şarjör ve 18 adet 7.62x39 mm dolu fişek ile araç içerisinde 25 gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup, araçta bulunan M.E. isimli şahsın yapılan GBT ( Genel Bilgi Toplama ) sorgulamasında 7 ayrı suçtan aranıyor olduğu tespit edilmiştir. Olayın şüphelileri Ş.M. ile M.E. isimli şahıslar hakkında adli işlemler başlatılmıştır” denildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.