banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Cep telefonu görüntüsüyle şantaj

Şanlıurfa'da beş kişi darp ettiği kişilerin pantolonunu indirerek fotoğrafını çekip, "şikayetçi olmamaları" konusunda şantaj yaptığı iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, olay Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine bağlı Öncül köyü Oymaklı mezrasında meydana geldi. Mezrada ikamet eden İ.L. ile H.T. isimli şahıslar Akçakale Cumhuriyet Savcılığı'na vermiş oldukları dilekçede "Aynı köyden 5 şüpheli tarafından darp edildiklerini ve şüphelilerce pantolonlarının indirilerek cep telefonu ile fotoğraflarının çekildiğini, şikayetçi olmamaları konusunda şantaja maruz kaldıklarını" belirterek şikayette bulundu. Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan arama kararı ile
şüphelilerin Öncül köyü Oymaklı mezrasında jandarma tarafından evlerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı ve olayla ilgili olarak 5 şüpheli gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.