banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Cenaze dönüşü kaza; 3 ölü 6 yaralı
Eski Bakan Eyyüp Cenap Gülpınar'ın cenazesi, memleketi Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Gülpınar köyüne getirilerek toprağa verildi. Cenaze töreni için çevre il ve ilçelerden katılanların oluşturduğu uzun konvoyda üzücü bir kaza meydana geldi.


Meydana gelen kazada Şanlıurfa’dan, Gülpınar köyü  istikametine gitmekte olan 34 DC 0948  plakalı minibüs direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Aşırı hız yaptığı iddia edilen araçta bulunan 9 kişiden 3’ü olay yerinde hayatını kaybetti, 6 kişide yaralandı. Kaza yerine gelen sağlık ekiplerin ilk müdahalesinde Halit, Vehit ve Yılmaz Yıldırım’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.


Yaralılar Mehmet Güllüce,  Yılmaz  Güllüce, Hüseyin Güllüce, Şemsettin Minigöl, Mahmut Yıldırım, Nurullah Gümüştaş ise kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Siverek Devlet hastanesine kaldırdı.
www.ballikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.