banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Cemaat ve Cemiyet aynı açılışta buluştu

1932 yılında ilk olarak Mekke- Harem de mağaza açan ve günümüze kadar Dünya üzerinde 282 mağaza 500 den fazla satış noktasına sahip olan ve Dünya’nın en büyük kişiye özel parfüm tasarım markası olan ASQ Abdul Samad Qurashı 283. mağazasını İstanbul’un gözde semtlerinden Nişantaşı’nda özel bir davetle açtı.

Büyük ilgi gören açılışta verilen kokteylde bu gece için Arabistan’dan getirtilen hurma ikram edildi. 283. şubesi açılan mağaza sadece parfümleriyle anılmıyor. Arap yarımadasına özgü mistik kokular veren ve parfüm yapımında hammadde olarak kullanılan, fiyatları neredeyse altın fiyatlarıyla yarışan çok özel ağaç kökleri ve dalları da bu mağazada müşterilerini bulacak.

İSTANBUL VALİSİ DE AÇILIŞTAYDI

Es Ajansın organize ettiği açılış kokteyline iş,sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları katılırken gecede açılış kurdelasını İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu Abdülvahap M. Sheikh, firmanın sahipleri Muhammed ve Zuhair Al Qurashı birlikte kestiler. Kurdela kesimi sonrasında mağazayı dolaşıp bu özel parfümlerin kokusuna bakan Vali Hüseyin Avni Mutlu’ya verilen hediye kendisini oldukça şaşırttı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya özel olarak yapılan ve üst kapağı altın kaplama alt kapağı ise Mekke’de bulunan Kabe’nin örtüsünden yapılan bir Kuran-ı Kerim ve yine bu kutsal mekanla ilgili dört özel parfüm hediye edildi. Dakikalarca hediyesini inceleyen Mutlu hediyesini çok beğendiğini belirterek Kuran-ı Kerimi yerine bırakırken öpüp başına koymayı da ihmal etmedi.

İSMAİLAĞA CEMAATİ DAVETTEYDİ

Açılışa İsmailağa Cematinden de katılım olduğu gözlenirken, özellikle Şenay Akay, Ece Gürsel ve Tanyeli gibi isimlerin katıldığı davette cemaat üyelerinin ve mankenlerin aynı kareye girmesi ortaya ilginç görüntülerin çıkmasına yol açtı. Davette konuklara Zemzem suyu ikram edildi.

Kaynak: Sözcü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.