banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Cemaat imza kampanyası başlattı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde cami imamlarının başka bir camiye atandığını duyan esnaf, hocalarından memnun olduklarını belirterek atamanın iptal edilmesi için imza kampanyası başlattı.

 Siverek ilçesi Hürriyet Caddesi’ndeki Ulu Camide 31 yıldır imamlık yapan hocalarının, rotasyon uygulamasıyla başka bir camiye atanmasına tepki gösteren esnaf, hocalarının gitmesini istemediklerini belirterek imza kampanyası başlattı. 

Ulu Camide 31 yıldır imamlık yapan Mahmut Özbucak’ın Diyanet İşleri Başkanlığının rotasyon uygulaması ile Gülabibey Camisine atamasının yapıldığını ifade eden esnaf Celal Büyükateş, atama kararının iptal edilmesi amacıyla imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

 

İmam Özbucak’ın camilerinden ayrılmamasını için birçok esnafın da imza attığını belirten esnaf Büyükateş, “Hocamızdan çok memnunuz. İnşallah atama kararı geri alınır, hocamız yeniden görev yaptığı camisine döner” şeklinde konuştu. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.