banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Çelikten; Kardeşlerimin faillerinin bulunsun
Ağsutos ayında silahlı saldırıya uğrayan Çelikten kardeşlerin abisi Kamil Çelikten sunları söyledi; Biz Çeliktenler olarak her zaman devletimizin yanında yer aldık. Özellikle de eğitimin ve eğitim camiasının yanında olduk. Okul öncesi eğitime önem verdik,destek verdik. Desteğimizin sonucunda dönemin kaymakamı Mehmet Sinan YILDIZ tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildik.



Suruç içerisinde ki bir çok okula eğitsel çalışmalarında destek verdik. Ekte belirttiğim resimde ise yine bir okula yapmış olduğumuz destek neticesinde okulun çıkartmış olduğu kitabın arka kapağında saldırıda ölen kardeşim Bilal’ın resmi de bulunmaktadır. Bu ve benzeri bir çok şekildeki çalışmalarla eğitimden geri kalmış Suruç halkımızın yani bizlerin çocuklarına yardımlarımızı hiçbir zaman esirgemedik. İhtiyaç olduğunda yine biz Çeliktenler olarak eğitim camiasının yanındayız.



Yine aynı dönemde yapmış olduğumuz yardımlardan dolayı İlçenin emniyet müdürü tarafından plaketle ödüllendirildik. Bu ve benzeri çalışmalarımız her zaman devam edecektir. Bizler her zaman Suruç halkının yanındayız. Halkımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz.



Olayın üzerinden neredeyse 3 ay gibi bir zaman geçmiştir. Bu kadar zaman geçmesine rağmen halen olayın failleri bulunamamıştır.



Olayların açığa çıkması için devletimizden yardım istiyoruz dedi.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.