banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte

Çelik ve Güvenç Çamlıdere’de mesaj verdi; Türkiye partisiyiz

Bakan Çelik, Beraberinde AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Toru ve Bekir Kan, İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kaya, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, Haliliye Belediye Başkan adayı Fevzi Demirkol ile birlikte merkeze bağlıkonuştu;  Çamlıdere’ye giden Bakan Faruk Çelik, vatandaşlara 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemi ve Şanlıurfa’nın büyükşehir olması konusunda açıklamalarda bulundu.

Çamlıdere mitinginde konuşan Haliliye Belediye Başkan adayı Fevzi Demirkol, vatandaşların ihtiyaçlarını sıkıntıya dönmeden çözeceklerini belirterek, “İhtiyaçlar hiçbir zaman sıkıntı olmayacak. Çünkü bende bu bölgede yaşadım ve halen yaşıyorum. Yaptığımız hizmetlerden dolayı başımız dik olacak, başınızı öne eğdirmeyeceğiz. Bende bu Başkana oy verdim diyerek toplum içinde başınız dik olarak dolaşacaksınız. Haliliye Urfa’nın en büyük ilçesi, Büyükşehir Belediye Başkanına karşı başımız dik olsun. Büyükşehir Belediye Başkanının Ankara’ya karşı başı dik olsun. Sayın Bakanımızın hükümette başı dik olsun. Bunun için de sandıktan güçlü bir ses, güçlü bir destek istiyorum” dedi.

Çamlıdere hiçbir zaman AK Partiyi mahcup etmedi

Daha sonra konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç te, herkesi selamlayarak başladığı sözlerine, “Bu tablo Çamlıdere’ye yakışmıyor. Çamlıdere hiçbir zaman AK Partiyi mahcup etmedi, desteğini esirgemedi. İnşaallah bundan sonra da aynı destekle devam edecek ve bizlerde sizlere yeni dönemde mahcup olmayacağız. Yeni dönem taze bir başlangıç olacak, büyükşehir kuruldu, artık bütün mahallelerimizden, şimdiki köylerimizden Büyükşehir Belediyemiz sorumlu olacak. Allah’ın izniyle elimiz, ayağımız buralardan eksik olmayacak. Buraların ne ihtiyaçları varsa bunları tamamlayacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Her türlü hizmeti sizler için esirgemeyeceğiz. Çamlıdere havalisi Şanlıurfa’nın örnek bölgelerinden birisi olacaktır. Birlik ruhuyla inşaallah büyükşehirdeki değişim ve gelişimi sağlayacağız. Şanlıurfa hak ettiği yere mutlaka gelecek” diye konuştu.

Çok önemli sorunları çözdük

Son olarak konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ise, iş üreten ve sorun çözen bir siyasi kadro olduklarını belirterek şöyle dedi;

“2,5 yıldır sizlerle beraberiz. 2,5 yıl içerisinde Şanlıurfa’da, ilçelerinde, beldelerinde, nahiyelerinde çok önemli sorunları çözdük. İnşaallah önümüzdeki 5 yıllık dönem içerisinde tecrübeli, devlette 30 yılını geçirmiş sayın Celalettin Güvenç ve gerçekten Şanlıurfa’nın özbeöz yerlisi ve Beyefendisi Fevzi Demirkol abimizle beraber hep ele ele vererek Ankara’da bizim yapmamız gerekeni biz yapacağız. Büyükşehir üzerine düşeni yapacak. Fevzi Bey de üzerine düşeni yaparak inşaallah Şanlıurfa Konya olacak, Kayseri olacak, Gaziantep olacak inşaallah. 81 vilayetin 76 milyonun partisiyiz. Biz bölge partisi değiliz, sahil partisi değiliz. Biz tüm Türkiye’yi temsil eden bir siyasi hareketiz. Onun için sizlerden istirham ediyoruz, 2011’de destek verdiniz Allah’a şükür mahcup olmadık. İnşaallah 30 Mart’ta destek vereceksiniz yine başımız dik, alnımız açık olarak geleceğiz. Sorunlarınızı biliyoruz, sorunlar sıraya girmiş durumda. Bir bir çözüyoruz. Hizmet için desteklemenizi istiyoruz. Şanlıurfa gelişen bir şehir olacak diyoruz.”

Bakan Faruk Çelik, bütün mesailerini bizler için harcadıklarını, bir bir sorunları çözdüklerini ve inşaallah bu güçlü kadroyla da önümüzdeki dönemde var olan sorunları ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.