banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Çelik: 'Hesabını vereceğiz'

 AK Parti İl Başkanlığı kongresinde konuşan Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, kongrelerdeki yenilenmeler sayesinde Türkiye’de başarı üzerine başarı kattıklarını belirterek, “Dokuz seçime girdik, dokuzunda da başarılı olduk. Yeni bir kongre yaşıyoruz, inşallah bu yeni kongrenin neticesinde de Haziran ayında yapılacak seçimlerde de onda onu gerçekleştireceğiz. Bu seçimlerde yine Urfa gür sesini yükseltecek” dedi.

“Önümüzdeki haftalarda milletvekili arkadaşlarımızla birlikte 3 buçuk yılın hesabını vereceğiz” diyen Çelik, “Ne söz verdik, neler yaptık diye huzurlarınıza geleceğiz. İnşallah yüzümüz nasıl ak olarak geldiysek neler yaptığımızı televizyonalrda bir bir izleyeceksiniz. Oylarınızı helal ettiğinizi birkaç hafta sonra 3 buçuk yılın hesabını verirken göreceksiniz” diye ifade etti. Şanlıurfa’da yapılan hizmetleri de anlatan Bakan Çelik, konuşmasını muhalefet partililerini eleştirerek bitirdi.

Urfastar 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.