banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Çelik: Asgari Ücret Bin 500 TL olacak


7 Haziranda bir düğüm oluştuğunu söyleyen Faruk Çelik, millet bu düğümü çözsün diye 1 kasım’da sandığa gideceklerini söyledi.
MHP’nin 1 Kasımdan sonra koalisyona gireceğiz sözlerini de eleştiren Çelik; “Bazı partiler 2 Kasımdan sonra koalisyonda olacağız diyor. 7 Hazirandan sonra niye olmadınız. 7 Haziranda düğüm oluştu. Şimdi "düğümü sen çöz" diye milletin huzuruna geldik” dedi.
90'LI YILLARA GERİ DÖNÜŞ OLMAYACAK
Türkiye’de 90'lı yıllara geri dönüş olmayacağını dile getiren Faruk Çelik: “Özgürlük diyenler, hak diyenler, insanları en temel hakkı yaşam hakkından mahrum ediyorlar Öldürerek özgürleştirdiğini savunanlar, tam bir diktatörlük sergiliyor. Özgürlükleri yük olarak değil, hak olarak gören bir Türkiye var” diye konuştu
ŞANLIURFA'DAN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAK ONURDUR


Şanlıurfa'dan milletvekili adayı olmak benim için onurdur diyen Faruk Çelik: “Urfa'nın geleceği, silah tutan değil, kalem tutan gençlerle inşa edilecek” dedi.
ELEKTRİK KESİNTİLERİ OLMAYACAK


Bir türlü çözülemeyen elektrik sorununa da değinen eski Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik: “Dün Sayın Başbakanın başbakanlığında elektrik dağıtımı temsilcileriyle bir araya geldik. Elektrik kesintilerinin olmaması yönünde prensip kararına vardık. 1 Kasım söz verip yatanlarla, söz verip yapanların yarışı olacak” diyerek sözlerini sürdürdü.

GIDA SANAYİ KURACAĞIZ

Şanlıurfa'da kendi ürünlerini paketleyecek bir sanayi kenti olmaları için harekete geçtiğini söyleyen Faruk Çelik: "Bu dönem Urfada Gıda sanayi sitesini kuracağız. Tarım kenti Urfa kendi ürünlerini paketleyecek"

 
ASGARİ ÜCRET BİN 500 TL OLACAK
AK Parti’nin dün seçim beyanemesinde de açıkladığı asgari ücret konusuna da değinen Faruk Çelik Asgari ücretin bin 500 Türk Lirası olacağını söyledi. Çelik konuşmasında: “Asgari ücret 1300 TL olacak. Ayrıca çalıştığı işin tehlikesine göre asgari ücret bin 500 TL de olabilecek.” Diyerek konuşmasını tamamladı.
Şanlıurfa Nevali Otelinde Düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Milletvekili adayları. Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldılar.

Kaynak: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.