banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Çavuş Grup tan bir katkı daha

Şehitlik Polis Merkezi'nin yerine Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası olan "Çocuk Şube Müdürlüğü Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi"nin yapacak olan Çavuş Grup ile Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan protokol imzaladı.

Çocuk Şube Müdürlüğü Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni yapacak olan Çavuş Grup temsilcileri ile Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın da hazır bulunduğu protokol imza töreninde Vali Nuri Okutan'ın makamında bir araya geldi.

Protokolü imzalayan Vali Nuri Okutan, Şehitlik'teki karakolun yerine emniyet ek hizmet binası açılacağını söyleyerek, binanın yapımını Çavuş Grup üstlendiğini belirtti. Ek binaya Emin Çavuş adının verileceğini aktaran Vali Nuri Okutan, "Bununla ilgili protokol hazırlandı. Onları hep birlikte imzalayacağız. Karakoldan boşalan yere de okul yapacağız. "Polis Amca Anaokulu" yapacağız. Yani bu proje aslında iki projeyi içeriyor. Hem okul öncesi eğitime katkı sunacağız hem de emniyet için ek bina yapacağız. Bir taşla iki kuş vurmuş oluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Çavuş Grup adına imza törenine katılan Celal Çavuş, merkezi babaları Emin Çavuş adına yaptıracaklarını belirterek, Şanlıurfa'ya hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Emniyet Müdürlüğüne ek hizmet binası olarak "Çocuk Şube Müdürlüğü Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi"nin yapacak olan Çavuş Grup, Şehitlik Polis Merkezi'nin yerine 6 Nisan 2010 tarihinde temelini atacağı 3 katlı binayı yapıp, anahtarını Emniyet Müdürlüğüne teslim edecek. İmza törenine Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Emniyet Müd. Yrd. Hasan Yılmaz da katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.