banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye

Çatışmalarda çıkan mermiler hastanelere isabet etti

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı devam ederken ilçede çatışmalar da şiddetini arttırıyor. Bugün çıkan çatışmalarda mermiler, Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi’nin 3’üncü katında bulunan Nöroloji ve İntaniye Servisinin hemşire odası penceresine isabet etti.

Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken olay sırasında odada iki hemşirenin bulunduğu ve büyük panik yaşadığı öğrenildi.

Polislerin, olay yerinde yaptıkları incelemede mermi çekirdeğini bulamadığı bildirilirken soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Öte yandan çatışmadan çıkan mermilerin Dicle Üniversitesi Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne de isabet ettiği öğrenildi. Kurşunun pencere demirine isabet etmesi olası bir can kaybının önüne geçti.

Ayrıca, dün Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'nin yanında bulunan Diyabarkır Asker Hastanesi'ne de silahlı saldırıda bulunulmuş, saldırıda herhangi bir can kaybı yaşanmamış, hastanenin camları kırılmıştı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.