banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

Canlı yayında gazeteyi parçalayarak faşistliğini gösterdi!

Bengü Türk televizyonunda yayınlanan sabah programında gazeteleri okuyan Murat Şahin manşetini beğenmediği Taraf gazetesini canlı yayında yırtıp attı...

MHP’ye yakın yayın çizgisi ile bilinen BengüTürk TV’nin sabah kuşağında gazetelerin manşetlerini okuyan Murat Şahin, yaptığı hareket ile tepkisini çok sert biçimde gösterdi.

Taraf gazetesinin manşetindeki Herkes Türkiye Vatandaşıdır başlığını okuyan Şahin, ardından spotta yer alan "Türkiye Türklerindir Saçmalığının..." kelimelerine takıldı. Şahin önce elindeki kalemi fırlattı. Ardından "Ben bu haberin daha nesini okuyacağım ya!" dedi ve tepkisini gazeteyi parçalayarak gösterdi. Sonra da izleyicilerden özür diledi ve "Pardon ya özür dilerim gazeteyi kenara koyacaktım" dedi.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.