banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Çanakkale Şehitleri için anma mesajı
Akyürek, yayımladığı mesajda, zor şartlarda kazanılan Çanakkale Zaferi’nin önemine değinerek, şehitleri rahmetle andıklarını söyledi.

Bu anlamlı günde birlik ve beraberlik mesajları veren Akyürek, “Bugün binlerce vatan evladının mücadelesinin zaferle sonuçlandığı bir gün. O zafer bizlerin huzurlu şekilde yaşamasını sağlıyor. Şehit olan vatan evlatlarımızı rahmetle anıyorum. Böylesi günler ibret alınarak birlik ve beraberliğimize daha sıkı sarılmalıyız” açıklamasında bulundu.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, yayımladığı mesajda “Canlarını vatan ve bayrak uğrunda feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz”dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, açıklamasında şehit düşen bütün ecdada minnet duygularının hep diri olduğunu belirterek, “Onlar bu vatan için o gün canlarını verdiler, biz bugün huzur ve rahat içinde hayatımızı sürdürüyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Güzel yurdumuzun her bir karış toprağında şahadet şerbetini içmiş bütün şehitlerimizi minnetle ve şükranla anıyoruz” diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.