banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Caminin temeli dualarla atıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Korukent Mahallesinde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan temel atma törenine katıldı.
 
    Korukent Mahallesinde ihtiyaca binaen hayırseverler tarafından yaptırılan camii inşaatında mahallelilerle bir araya gelen Başkan Güvenç, temel atma töreni öncesinde vatandaşlarla sohbet etti.

    Daha sonra yaptığı açıklamada Abdurrahman Bin Avf Camii’nin hayırlı olması dileklerini ileten Başkan Celalettin Güvenç, bölgenin camii ihtiyacının olduğunun ve vatandaşlar tarafından talep edildiğini dile getirerek, “Camiinin yapımında emeği geçen herkese duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim. İnşallah bu camiyi el birliğiyle kısa bir sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın ve gençlerimizin hizmetine açarız” şeklinde konuştu.

İl Müftüsü İhsan Açık ise, her 800 kişiye bir camii yapmayı hedeflediklerini belirterek, Şanlıurfalı hayırseverlerin destekleriyle camii yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Başkan Güvenç ve beraberindeki heyet dualar eşliğinde Abdurrahman Bin Avf Camii’nin temelini attı.

Temel atma sonrasında vatandaşlarla birlikte bölgedeki esnafı ziyaret eden Başkan Güvenç, esnaf ve mahalleliyle sohbet edip taleplerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.