banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Camii Hırsızları yakalandı

Şanlıurfa da son zamanlarda özellikle halka açık mekanlarda artan hırsızlık olayları Emniyet Müdürlüğü nü harekete geçirdi.

 

 Emniyet Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa genelinde meydana gelen mabetten, iş yerinden ve ikametten hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda, Akabe Mahallesi nde bulunan Veysel Karani Camii nde, Yavuz Selim Mahallesi nde bulunan Farukiye Camii nde, Süleymaniye Mahallesi nde bulunan Süleymaniye Camii nde, Yakup Kalfa Caddesi üzerinde bulunan Sefalı Camii nde ve Direkli Mahallesi nde bulunan ikamette meydana gelen hırsızlık olaylarında çalınan 76 adet farklı ebat, renk ve desende halı, 2 adet ısıtıcı, 5 adet ışıldak, 4 adet vantilatör bulunarak cami imamlarına ve diğer mağdurlara teslim edildi.

 

Meydana gelen olayları gerçekleştiren, yakalandığında sahte kimlik kullandığı tespit edilen ve 3 ayrı hırsızlık suçundan arandığı tespit edilen A.Ç. isimli şüpheli, yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.