banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Camide katliam

Yemen'in başkenti Sana'da bulunan el-Müeyyed camiine düzenlenen bombalı saldırı sonucu cami avlusunda adeta bir katliam yaşandı.

Camiye bomba yüklü araç ile saldırılarak düzenlenen saldırıda yaralananların hastanelere kaldırıldığı ve şu ana kadar saldırıda hayatlarını kaybedenlerin sayısının 32’yi bulduğu belirtildi.

Olayla ilgili olarak Yemen Sağlık Bakanlığı tarafından basına yapılan açıklamada, saldırıya uğrayan caminin el-Müeyyed isimli cami olduğu ve düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 20 kişinin öldüğü, onlarca kişinin ise yaralandığı belirtilmişti.

İlk saldırının ardından bölgede bulunanalar ve sağlık ekiplerinin de yardımlarıyla yaralıların taşınması sırasında, caminin önünde toplanan kalabalık gruba yönelik bomba yüklü araçla ikinci bir saldırı daha gerçekleştirildiği belirtilen bakanlık açıklamasında, bu saldırıda da ağır yaralananlardan 12 kişinin daha hayatını kaybettiği belirtildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.