banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Cami ve gençlik çalışmaları istişare toplantısı düzenlendi

 Gaziantep İmam Hatip Mezunları Derneği (GAİMDER) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik ilçe müftüleri, il müftü yardımcıları ve Gaziantep İmam Hatip Mezunları Derneği (GAİMDER) Başkanı İsmail Bozo  ile İmam-Hatip Okulu müdürlerini katıldı.

Toplantıda İmam-Hatip öğrencilerinin mesleki yönden dahi iyi yetişmeleri ve cami görevi özgüveni kazanmaları, sosyo ve kültürel açıdan iletişim yeteneklerinin geliştirilmesi ile ilgili başlıklarda istişareler yapıldı.

İlk çalışma alanı olarak Cami ve Din Görevlileri Haftası ana teması çerçevesinde Cami ve Gençlik ile ilgi faaliyetler üzerinde duruldu. İmam-Hatip Müdürleri ve müftülük ile yapılan ilk toplantı taraflar arasında her açıdan verimli olarak değerlendirilerek belirli aralıklarla bu görüşmelerin devamı temennisinde bulunuldu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.