banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Cami temizleme seferberliği-VİDEO

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde “Cami ve İbadethane Temizlik Ekibi” oluşturuldu. Oluşturulan temizlik ekibi ilçe genelindeki camii ve ibadethanelerde temizlik çalışmalarına başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ekip, ilçe genelindeki cami ve ibadethanelerin iç ve dış temizliğini periyodik olarak gerçekleştirmeye başladı. Temizlik ekibi, tam donanımlı son model teknoloji ile donatılmış araç ve gereçlerle tüm cami ve ibadethanelerde halı yıkama, süpürme, iç ve dış temizlik işlerini titiz bir şekilde yapıyor. Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Toprak koordinesinde çalışmalarını sürdüren temizlik ekibi vatandaşların takdirini topladı.

Yapılan çalışmalar ilgili yazılı açıklamada bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “Böyle bir teknoloji ile inanç turizminin merkezinde bulunan ve çok sayıda Camii barındıran Eyyübiye ilçemize bu hizmeti sunmaktan son derece mutluyuz.’’ Dedi

İlerleyen dönemlerde araç sayısında artışa gidilerek cami temizliklerinin daha sık aralıklar ile yapılacağını, Eyyübiye halkımızın her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olduğunu ifade eden Başkan Ekinci ‘’ bu aracımızı Eyyübiye halkımızın hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Daha temiz, daha yaşanılabilir bir Eyyübiye hayallerimizi süslüyor. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarla kısa zaman içerisinde ilçemiz hak ettiği noktaya gelecektir. Temizlik konusunda ne kadar hassas olduğumuzu daha önce süreçlerde de ifade etmiştik. Temizlik müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz ekibimizle ilçenin dört bir noktasında temizlik seferberliği başlattık. Camii ve ibadethane temizliği de bunlardan biri. Yine tekrar ediyorum. Eyyübiye’liler her şeyin en iyisine layıktır. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz ‘’ dedi.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Cami ve İbadethane Temizlik Ekibi periyodik temizlik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra acil durumlarda da cami ve ibadethanelerin temizliğine müdahale ediyor.

Eyyübiye Belediyesi’nin bu hizmeti vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor. Din görevlileri ile vatandaşlar ise uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek,” Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ediyoruz. Bu temizlik ekibi büyük bir ihtiyaçtı. Allah Başkanımızdan ve Belediye Ekibinden razı olsun. Bu hizmet vesilesi ile camilerimizde daha temiz ve güzel bir ortamda ibadet ediyoruz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.