banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Cami Temelini Birlikte Attılar VİDEO

 

Öğlen saatlerine yakın temel atma töreni için Bakımlı Köyüne giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, burada köylü vatandaşlarla bir araya geldiler. Güvenç ve Demirkol’a Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve bazı meclis üyeleri eşlik etti.

Yoğun bir ilgi karşılanan Başkanlar Güvenç ve Demirkol, burada yapımına başlanılan Bakımlı Köyü Camisinin temel atma törenine katılarak hayırlı olması temennisinde bulundular.

Dualar ve kurban kesimiyle gerçekleşen temel atma töreninde kısa bir konuşma gerçekleştiren Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ‘Bu Camimizin kıyamete kadar açık olmasını temenni ediyor, bu vesile ile Sayın Müftümüz Başta olmak üzere Diyanet Teşkilatına, köylü halkına ve tüm yardım edenlerden Allah Razı olsun’ dileklerini ifade etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, ‘Öncelikle bu camimizin hayırlı olmasını içtenlikle temenni ediyorum. Çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza hizmet verecek, gönülleri yumuşatacaktır inşallah. Bu geçirdiğimiz seçimde bizlere vermiş olduğunuz destekler için sizlere şükranlarımı minnetlerimi sunuyorum. Tüm Şanlıurfa’da olduğu gibi Bakımlı Köyü’de bizim evimiz, barkımız, ocağımız diye düşünüyoruz. Bizleri mahcup etmediniz. İnşallah bizlerde sizlere mahcup olmayız. Gençlerimize çocuklarımıza layık bir hizmet üretiriz. Çünkü Şanlıurfa önemli bir kent, 1 milyon 800 bin nüfusumuz var. hakikaten dua edip güzel şeyler yapıp şu şehrin önünü açalım. Biz her zaman yanınızdayız, emrinizdeyiz, hizmetinizdeyiz. Bunu her zaman söyledik. Kapımız her zaman sizlere açık dün öyleydi, bugün öyle, yarında öyle olacak. Şunu bilin ki devlet her zaman milletinin yanındadır. Asla kendinizi kimsesiz yalnız hissetmeyeceksiniz. El birliği ile gelecek nesilleri kurtarmamız lazım. Yoksa yol yapabilirsiniz, bina yapabilirsiniz ama oralardan insan yetiştiremezseniz nesli mahfedersiniz, geleceği mahfedersiniz.  Biz sadece yol, bina yapmakla kalmayacağız, nesil yetiştireceğiz. Beraber yürüyeceğiz, her türlü hayır işinde yanınızda olacağız, arkanızda olacağız.’ Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından beton mikserlerin butonuna basılarak ilk temel atılmış oldu. Temel atma törenin ardından Başkanlar Güvenç ve Demirkol, Bakımlı Köyünde taziye ziyaretleri gerçekleştirerek baş sağlığı dileklerinde bulundular.


güvenç ve demirkol bakımlı köyünde paylaşan: fevzidemirkol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.