banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Çalışmalarına Sabah Namazından sonra Başlıyor FOTOĞRAFLI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, sabahın erken saatlerinde şehrin çeşitli bölgelerinde kapsamlı incelemelerde bulundu.

İlk olarak Akşemsettin ve Akabe mahallelerini ziyaret eden Başkan Güvenç, sabah namazının ardından mahalle sakinleriyle birlikte sokaklarda incelemelerde bulunarak, beraberinde bulunan daire başkanlarına sorunlarla talimatlar verdi..
 
Daha sonra bölgede bulunan dereyi de inceleyen Başkan Güvenç, ilgili daire başkanına derenin en kısa sürede temizlenmesi için çalışmalara başlanmasını söyledi.

İncelemeler esnasında Büyükşehir Belediyesine ait Çorba Evine geçen Başkan Güvenç, burada vatandaşlarla birlikte çorba içerek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Güvenç, Çorba Evinden çıktıktan sonra mahalleliyle birlikte sorunların bulunduğu yerleri incelemeye devam etti.

BAŞKAN GÜVENÇ, HALEPLİBAHÇE KÜLTÜR ADASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Akşemsettin ve Akabe mahallerinden ayrıldıktan sonra Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi, Arkeopark ve Edessa Mozaik Müzesini içeren Haleplibahçe Kültür Adasının karşısında yer alan Kızılkoyun Mağaralarında ve Samsat Meydanında incelemede bulunan Başkan Güvenç, burada çalışan belediye yetkililerinden yapılan çalışmaları, hangi aşamaya geldiği konusunda bilgi alarak, tarihi adada incelemelerini sürdürdü.

Karakoyun Deresinin geçtiği tarihi köprülerin restorasyonunu ve yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Güvenç, ayrıca kale eteğinde yapılan çalışmaları da yerinde gördü.

İncelemeler kapsamında çalışmaların yürütüldüğü alanları kapsamlı bir şekilde inceleyen Başkan Güvenç, çalışan işçilerle sohbet ederek, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
   Başkan Güvenç’e incelemeleri esnasında Daire Başkanları ve birim amirleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.