banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi

Çelik: AK Parti Urfa Mitingine Kaç Kişinin Katıldığını Açıkladı


Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik 22 Ekim Perşembe günü AK Parti  Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen AK Parti Şanlıurfa mitingi hakkında değerlendirme toplantısın gerçekleştirdi.
Basın mensupları ile toplantıda bir araya gelen Bakan Çelik şunları ifade etti; Şanlıurfa'nın şanına yakışır bir miting gerçekleştirdik. Emeği geçen il Başkanımıza , İl SKM Başkanlığımıza, milletvekillerimize,milletvekili adaylarımıza,teşkilatımıza ve tüm Şanlıurfalılara çok teşekkür ediyorum.  Miting tarihi henüz belli değilken bazı provokatörler  karalama kampanyası başlattılar. Mitingin Şanlıurfa'da yapılmaması adına günler öncesinden twitler attılar. Mitingi sabote etmeye çalıştılar. Ama Şanlıurfalılar yiğit insanlardır yürekli insanlardır ve mitinge geldiler. Aldığımız resmi rakamlara göre altmış bin kişi Topçu meydanında sayın Başbakanımızı dinlemeye geldiler. Şanlıurfalı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Hem hasat mevsiminin olması hem hafta içi olması hem de onca tehdide provokasyona rağmen böylesine güzel bir birlikteliği yaşatmaları takdire şayandır. Şanlıurfalılar huzur istiyor. Huzur için koşarak geldiler. Şanlıurfa'da huzuru kaçırmak isteyenlere, Şanlıurfa'nın geri gidişine sevinecek olanlara Şanlıurfalı mitinge gelerek prim vermedi. Bizler Şanlıurfa ile Şanlıurfalılar ile omuz omuzayız, kol kolayız. Geleceğin Şanlıurfa'sını kurma adına çok daha güçlü çok daha huzurlu bir şekilde olması konusundaki kararlılığımızı, birlikteliğimizi mitingde gösterdik bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz.
Seçimlere bir hafta kala her kesimden destek aldığımızı açıkça ifade ediyorum. Vatandaşlarımız meseleye parti meselesi olarak bakmıyor. Bizde her yerde dile getiriyoruz. Mesele Memleket meselesi. Mesele Şanlıurfa'nın geleceği dedi".
Yapılan değerlendirme toplantısına Çalışma ve Sosyal Eski Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik'in yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl SKM Başkanı Abdulkadir Kol, İl başkan yardımcısı Faruk Bayuk ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.