banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

ÇALIŞMA SAATİNE RAMAZAN AYARI


Arazide çalışan personellerin ve yüklenici firma elemanlarının ramazan ayı boyunca aşırı sıcaklardan etkilenmemesi için çalışma saatlerinde değişikliğe giden Fen İşleri Daire Başkanlığı, hizmetlerin aksamaması için 3 vardiya şeklinde çalışıyor.

Mesai uygulamasına göre sahurda işbaşı yapan ekipler, öğlen saat 12.30’da çalışmalarını tamamlarken, iftardan sonra çalışmaya başlayan ekipler ise sahura kadar hizmet ediyor. Yüklenici firmaya ait elemanlar ise sabah saat 7 ila saat 14 arası çalışma sergiliyor.

AKÇAKALE’DE İFTAR SONRASI BETON PARKE DÖŞEMESİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale’de Süleymanşah Mahallesi’nde İbrahim Gündoğan Caddesi’nde beton parke döşeme işi yapıyor.

Ramazan Ayı dolayısıyla işçilerin sıcaktan etkilenmemesi için iftar sonrası başlayan çalışmalar sahura kadar devam ediyor.

Daha önce Turgut Özal Mahallesi M.Akif Ersoy Caddesi’nde parke döşeme işini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, şuana kadar Akçakale’de toplamda 72 bin metrekare kilitli parke işini tamamladı.

MAŞUK’TA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi, Maşuk’ta Maşuk Vadi Evleri ve çevresindeki eğitim kurumlarının bağlantı yollarını asfaltlamaya başladı.

Sahurdan sonra başlayan ve öğlenden sonraya kadar devam eden çalışmalar kapsamında Maşuk Vadi Evleri ve Adliye Konutları ile çevresindeki eğitim kurumlarının yolları asfaltlanıyor. Çalışmaların bir hafta sürmesi bekleniliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.