banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Çalıntı lüks otolar Şanlıurfa'da bulundu

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Şanlıurfa’da piyasa değeri 750 bin lirayı bulan 12 adet aracın olduğunu tespit etti. Tespit üzerine harekete geçen Oto Hırsızlık Büro Amirliği yaptıkları incelemede araçların Ankara’da bir Rent A Car firmasına ait olduğu tespit edildi.

Oto Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri yapmış olduğu çalışmalarda, 4 araç Birecik otoban girişinde, 3 adet ilimiz Diyarbakır yolu çıkışında, 5 araç ise il merkezinde M.K.-E.G- A.Ş-M.Ş -O.Ş. -S.M -M.Ş -A.Ş -D.Y ve S.K isimli şüpheli şahıslarla birlikte suçüstü yakalandı.

Yakalanan 8 şahıs gerekli adli işlemler yapıldıktan sonra serbest bırakılıkrken, M.Ş ve S.K isimli şahıslar çıkarılmış olduğu mahkemece Oto Hırsızlığı, Dolandırıcılık ve Güveni Kötüye Kullanma suçları kapsamında 6 dosyadan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Öte yandan yapılan çalışmalar sonucunda ele geçirilen 12 adet çalıntı lüks oto yasal sahiplerine teslim edildi. RUHA AJANS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.