banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor

Çaldıklarını bir başka işyerine satıyor!


14.10.2013 tarihinde gece geç saatlerde Mardin Yolu üzerinde bulunan 27.Bölge Şanlıurfa Eczacılar Odasında ve Veysel Karani Mahallesinde bulunan Polat halı isimli işyerinden kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar tarafından “Hırsızlık Olayları” Meydana gelmiştir.
Hırsızlık Büro Amirliğine Bağlı ekiplerin olayın faillerinin tespiti, yakalanması ve hırsızlık eşyalarının bulunmasına yönelik yapmış oldukları detaylı çalışmalarda;
Görevliler MOBESSA ve çevrede bulunan işyerlerine ait (10) Güvenlik Kamera kayıtlarını incelemişler, olay yerleri çevresinde bulunan esnaf ve bilgi sahipleri ile görüşmüşler, yapılan detaylı çalışmaların ardından,
Çalınan hırsızlık eşyalarının Sarayönü Polis Merkez Amirliği Bölgesinde bir elektronik Eşya satan İşyerine satılmış olduğu tespit edilmiştir.
İşyerinde yapılan incelemede;
(2) adet Dizüstü Bilgisayarın,
(1) adet 82ınch LCD Televizyonun kayıt dışı olduğu ve bir erkek şahıs tarafından İşyerine satıldığı tespit edilmiştir.
İşyeri sahibi hakkında “Hırsızlık Malı satan Almak”tan gerekli işlem yapılmıştır. Hırsızlık şüphelisi hakkında yapılan araştırma neticesinde açık kimlik bilgileri (A.TOSUN) ve adresi tespit edilmiş, 21.10.2013 tarihinde Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerce gece 21.30 sıralarında yakalanmıştır. 22.10.2013 tarihinde çıkarıldığı Mahkeme tarafından her (2) Hırsızlık Suçundan Tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir.
“Şanlıurfa’da Asayişi, Huzur ve Güven ortamını sağlamak amacıyla yürütmüş olduğumuz çalışmalar sizlerden aldığımız destekler ile büyük bir kararlılık ve artan ivmeyle devam edecek olup, çalışmalarımızın motivasyon kaynağı olmaktadır”
Unutmayın; Hırsızlık Suçuna iştirak ederseniz, kayıt dışı eşya satın alırsanız, satarsanız hakkınızda Adli İşlem yapılır ve Ceza alırsınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.