banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Çaldıkları araçları IŞİD'e satacaklardı iddiası

İstanbul’dan çaldıkları araçları IŞİD’e satmak üzere Hatay’a götürmek istedikleri iddia edilen 2 kişi polislerin çalışmaları sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Körfez ilçesinde uygulama yapan polisler tarafından şüphe üzerine durdurulmak istenen 2 adet pikap araç, polislerin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

Kaçan şahıslarla polis arasında yaşanan kovalamacada, zanlılar araçları bırakarak yaya olarak kaçmaya başladılar. Kaçmaya çalışan H.K (53) ve M.I. (23) Körfez ilçesinde kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan sorgulamalarda her iki aracın üzerinde de sahte plaka olduğu öğrenilirken araç sahipleri İzzet Kafcı ve Üzeyir Kafçı araçlarını teslim almak üzere İzmit’e geldi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan H.K. ve M.I. adliyeye sevk edilirken araçlarını teslim almaya gelen sahipleri çalınan araçlarının Hatay’a götürülerek IŞİD’e satılmak istenildiğini iddia etti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.